ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
یک متخصص تغذیه گفت: دارچین به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است.
مریم مراداف افزود: دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می بخشد.
وی گفت: دارچین تقریباً هیچ کالری ندارد، دیابتی ها می توانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بدهند. هر گرم دارچین کمتر از ۳ کالری دارد که بسیار اندک است. دارچین برای دیابتی ها بسیار مفید است و سبب کاهش قند خون می شود.
این متخصص تغذیه افزود: در دارچین آنتی اکسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد که ضد رادیکال های مضر بدن است. کمبود آن موجب ضعف ایمنی می شود. دارچین همچنین برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است.
مراداف اضافه کرد: مصرف دارچین موجب تقویت سیستم گوارش می شود، ضد گرفتگی عضلات، ضد عفونی کننده و تقویت کننده عضلات رحم است. دارچین همچنین کلیه ها را تقویت می کند.